Verkeer in Nederland 2014

TrafficQuest streeft er naar regelmatig een actueel beeld te geven van wat er gaande is in de wereld van verkeersmanagement en verkeersinformatie. De State-of-the-Art achtergronddocumenten spelen daarbij een belangrijke rol, want deze bestrijken een breed scala aan VMI gerelateerde onderwerpen. Echter, ze zijn gedetailleerd en sterk inhoudelijk en ze worden niet regelmatig geactualiseerd. Daarom heeft TrafficQuest besloten elk jaar een rapportage uit te brengen waarin de stand van zaken op het vlak van verkeersmanagement en verkeersinformatie wordt weergegeven. Het jaarbericht voor 2014 is nu uitgebracht en wordt binnenkort verstuurd met NM magazine.

 

Het document is bedoeld voor allen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen op het gebied van verkeersmanagement en verkeersinformatie: van beleidsmakers tot operators in verkeerscentrales. Het jaarbericht biedt een overzicht van wat er speelt, volgt de laatste ontwikkelingen, maar is ook een startpunt voor zoektochten naar meer informatie over trends, maatregelen, en onderzoeksgroepen waar de vernieuwingen in VMI vandaan komen. 

 

Dr. ir. André van Lammeren, Directeur Bereikbaarheid en Infrastructuur bij Rijkswaterstaat: “Voor mij is het netwerk van TrafficQuest van groot belang: een kleine club waarin de kennis van tientallen professionals op het gebied van verkeersmanagement samenkomt!”


Prof. dr. ir. Bart van Arem, Hoofd van de afdeling Transport & Planning bij de TU Delft: “Het nieuwe jaarbericht van TrafficQuest zet de ontwikkeling van het verkeer in deskundig perspectief en geeft richting voor verdere ontwikkeling!"


Dr. ir. Michiel Jak, Innovatiedirecteur Mobiliteit bij TNO: “Het valt me op dat Nederland in het hart van het internationale kennisecosysteem zit en leidend is op een aantal grootschalige pilots.”

Who's online?

We have 9 guests online

TrafficQuestion?